Logo

برنت

اهمیت cross-platform در توسعه اپلیکیشن

204

اهمیت cross-platform در توسعه اپلیکیشن

در دنیای پرسرعت دیجیتالی امروز، مردم چندین دستگاه را برای دسترسی به انواع محتوا، استفاده می کنند. به عنوان مثال، تلفن های همراه، تبلت ها، لپ تاپ ها، و کامپیوترهای رومیزی، همه برای مرور وب و بهره برداری از اپلیکیشن ها (برنامه ها) استفاده می شود. در نتیجه، توسعه دهندگان اپلیکیشن (برنامه) موبایل باید در طی فرایند توسعه، سازگاری بین پلتفرم را در نظر بگیرند. این مقاله اهمیت سازگاری بین پلتفرم را در توسعه اپلیکیشن (برنامه) موبایل و چرایی اهمیت آن برای کسب و کار شما را بررسی خواهد کرد.

 

سازگاری بین پلتفرم چیست؟

 

سازگاری بین پلتفرم به توانایی یک اپلیکیشن (برنامه) تلفن همراه در عملکرد روان و یکپارچه در سیستم عامل ها و دستگاه های مختلف اشاره دارد. به عبارت دیگر، یک اپلیکیشن (برنامه) بین پلتفرمی باید در پلتفرم های مختلفی همچون IOS و Android و دستگاه های مختلفی همچون گوشی های هوشمند و تبلت ها به یک شکل و ترتیب کار کند.

 

چرا سازگاری بین پلتفرم مهم است؟

 

افزایش دسترسی

 

مزیت اصلی توسعه اپلیکیشن های (برنامه های) موبایلی بین پلتفرمی این است که مخاطبان زیادی می توانند به آن ها دسترسی داشته باشند. ضمن این که با ساختن اپلیکیشنی (برنامه ای) که در میان چندین پلتفرم کار می کند می توانید به کاربرانی دسترسی پیدا کنید که ترجیح می دهند از دستگاه هایی استفاده کنند که سیستم عامل های متفاوتی دارند. این امر می تواند به افزایش دید و پایگاه کاربری شما کمک فراوانی کند و برای کسب و کار شما سودمند باشد.

 

مقرون به صرفه بودن

 

توسعه نسخه های جداگانه یک اپلیکیشن (برنامه) برای پلتفرم های مختلف می تواند هزینه بر و وقت گیر باشد. با توسعه یک برنامه بین پلتفرمی شما می توانید در وقت و هزینه خود صرفه جویی کنید چون تنها نیاز به توسعه و نگهداری یک پایگاه داده دارید. علاوه بر این، برای کسب و کارهای کوچک که منابع محدودی دارند می تواند سودمند باشد.

 

سازگاری در تجربه کاربر

 

زمانی که کاربران بین دستگاه ها و پلتفرم های مختلف جابجا می شوند انتظار یک تجربه  ثابت را دارند. یک برنامه بین پلتفرمی تضمین می کند که میان رابط کاربری و عملکرد در دستگاه ها و پتلفرم های مختلف حالت یکسانی باشد که این موضوع می تواند تجربه و تعامل کاربر را بهبود و افزایش دهد.

 

بازگشت بهتر سرمایه

 

یک اپلیکیشن (برنامه) بین پلفترمی می تواند نسبت به یک اپلیکیشن (برنامه) بومی بازگشت سرمایه بهتری داشته باشد. از آنجایی که یک اپلیکیشن (برنامه) بین پلتفرمی، می تواند از یک اپلیکیشن (برنامه) بومی سریعتر توسعه یابد و مقرون به صرفته تر باشد، می توان آن را سریعتر در بازار، عرضه و زودتر درآمدزایی کرد. به علاوه، یک اپلیکیشن (برنامه) بین پلتفرمی می تواند مخاطبان بیشتری را جذب و شانس بیشتری در افزایش درآمدزایی ایجاد کند.

 

نتیجه

 

در نهایت، سازگاری بین پلتفرمی، عاملی حیاتی است که باید در هنگام توسعه اپلیکیشن های (برنامه های) موبایل در نظر گرفت. این امر تضمین می کند که مخاطبان بیشتری می توانند به اپلیکیشن های (برنامه های) شما دسترسی داشته، تجربه کاربری یکسانی ارائه کرده و به طور مقرون به صرفه ای می تواند نگهداری و توسعه یابد. در چشم انداز دیجیتال امروزی، جایی که کاربران انتظار تجربه ی یکسانی بین دستگاه ها و پلتفرم های مختلف دارند، سازگاری بین پلتفرمی، برای توسعه دهندگان اپلیکیشن (برنامه) موبایل یک امر ضروری است. با سرمایه گذاری در توسعه اپلیکیشن (برنامه) بین پلتفرمی، شما می توانید اپلیکیشنی (برنامه ای) ایجاد کنید که نیاز های کاربرانتان را برآورده و بازگشت بهتر سرمایه شما را در کسب و کارتان فراهم نماید.

اشتراک گذاری: